IK FOAM 1.5 - 0,75l

Šifra: 81776
29,25 €
IK FOAM 1.5 profesionalni raspršivač je proizveden za stvaranje suhe i postojane pjene. Dizajniran za korištenje s kemijskim sredstvima sa svojstvima surfaktanata. IK Foam 1.5 pruža korisniku gustu i trajnu pjenu idealnu za profesionalno čišćenje, sanitaciju... pročitaj više.

Dostupno uz narudžbu

Mogućnosti plaćanjaPouzećem, e/m-bankarstvom, PayPalom, karticama
Dostava na adresu, paketomat ili parcel shop.Besplatna dostava iznad: 60€
Opis
IK FOAM 1.5 profesionalni raspršivač je proizveden za stvaranje suhe i postojane pjene. Dizajniran za korištenje s kemijskim sredstvima sa svojstvima surfaktanata. IK Foam 1.5 pruža korisniku gustu i trajnu pjenu idealnu za profesionalno čišćenje, sanitaciju i dezinfekciju, čišćenje HVAC sustava, pranje vozila i detalje, čišćenje bicikala, kao i za dezinfekciju prostora za obradu hrane i industrijskih kuhinja.

  1. Sigurnosni ventil s opcijom depresurizacije
  2. Zaštitna čahura za komoru ventila
  3. Veliki otvor za jednostavno punjenje
  4. Proziran spremnik s indikatorom razine

KAKO NAPRAVITI SAVRŠENU PJENU

  • Slijedite omjer razrjeđivanja koji preporučuje sredstvo za pjenjenje koje koristite.
  • Pritiskajte raspršivač dok sigurnosni ventil ne iskoči.
  • Provjerite jesu li filcovi čisti.

IK FOAM 1.5 profesionalna prskalica

IK FOAM 1.5 ručna prskalica je generator pjene dizajniran za zadatke čišćenja u različitim sektorima. Ima široki otvor za punjenje, ergonomski dizajn i sigurnosni ventil postavljen na 3 bara (mogućnost smanjenja tlaka). Njegov proziran spremnik omogućuje provjeru razine tekućine u njemu.

Raspršivač je opremljen s tri miješalice (narančasti, sivi i zeleni) koji omogućuju mijenjanje vrste pjene odabirom između mokre, srednje ili suhe pjene.

Upotrebom pjene uspijevamo povećati vrijeme kontakta između kemikalije i površine za čišćenje, čišćenje tkanina i presvlaka izbjegavajući pretjerano namakanje koje generira pojavu gljivica i bakterija, te konačno imati veću vizualnu kontrolu nad usitnjenu površinu.

Jednostavna ručna montaža i demontaža IK Foam 1.5 omogućuje potpuno održavanje bez upotrebe bilo kakvog alata.

Podijeli sa prijateljima: