IK FOAM Pro 2 - 1,25l

Šifra: 81676
29,25 €
Profesionalni raspršivač IK FOAM Pro 2 proizveden je za stvaranje suhe i postojane pjene. Dizajniran za korištenje s kemijskim sredstvima sa svojstvima surfaktanata. IK Foam Pro 2 pruža korisniku gustu, postojanu pjenu koja je idealna za... pročitaj više.

Dostupno uz narudžbu

Mogućnosti plaćanjaPouzećem, e/m-bankarstvom, PayPalom, karticama
Dostava na adresu, paketomat ili parcel shop.Besplatna dostava iznad: 60€
Opis
Profesionalni raspršivač IK FOAM Pro 2 proizveden je za stvaranje suhe i postojane pjene. Dizajniran za korištenje s kemijskim sredstvima sa svojstvima surfaktanata. IK Foam Pro 2 pruža korisniku gustu, postojanu pjenu koja je idealna za profesionalno čišćenje, sanitaciju i dezinfekciju, čišćenje HVAC sustava, pranje vozila i detalje, čišćenje bicikala kao i za dezinfekciju prostora za obradu hrane i industrijskih kuhinja.

  1. Proziran spremnik s indikatorom razine
  2. Baza za veću stabilnost
  3. Veliki otvor za jednostavno punjenje
  4. Sigurnosna brava
  5. Sigurnosni ventil s opcijom depresurizacije
  6. Zaštitna čahura za komoru ventila
  7. Sposobnost prepoznavanja sadržaja pomoću kapa u boji
  8. Jednostavno sastavljanje i rastavljanje za čišćenje i održavanje, bez alata

KAKO NAPRAVITI SAVRŠENU PJENU

  • Slijedite omjer razrjeđivanja koji preporučuje sredstvo za pjenjenje koje koristite.
  • Pritiskajte raspršivač dok sigurnosni ventil ne iskoči.
  • Provjerite jesu li filcovi čisti.

IK FOAM Pro 2 profesionalno prskanje

IK FOAM Pro 2 ručna prskalica je generator pjene dizajniran za zadatke čišćenja u različitim sektorima. Ima široki otvor za punjenje, ergonomski dizajn, sigurnosni ventil postavljen na 3 bara (mogućnost smanjenja tlaka), postolje za veću stabilnost, čepove u boji za prepoznavanje sadržaja spremnika, sigurnosnu bravu na sustavu za otvaranje i zatvaranje. Raspršivač je opremljen s tri miješalice (narančasti, sivi i zeleni) koji omogućuju mijenjanje vrste pjene odabirom između mokre, srednje ili suhe pjene. Upotrebom pjene uspijevamo produljiti vrijeme kontakta između kemikalije i površine koju treba očistiti, čisteći tkanine i presvlake izbjegavajući prekomjerno namakanje koje generira pojavu gljivica i bakterija, te konačno imamo veću vizualnu kontrolu nad prskanom površinom. Jednostavna ručna montaža i demontaža IK Foam Pro 2, omogućuje potpuno održavanje bez upotrebe alata

Podijeli sa prijateljima: